Felnőtt

2018.09.19. 9:08:35

Elnöki köszöntő

Kedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm a Bajai Bácska Férfi Kosárlabda Egyesület honlapján! Régi adósságot törlesztünk azzal, hogy csapatainkról, eredményeinkről a jövőben saját internetes honlapunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Az oldalon megismerhetők a legifjabb játékosok, és azok is, akik az eredményes utánpótláshoz tartoznak. Akikről a kosárlabda berkekben is elismerően beszélnek.

Láthatók a nagycsapat tagjai, eredményei. Együttesünk felkészültsége és eredményessége folyamatosan javul, így az NBI/B csoportjának meghatározó erejű csapatai közé tartozik.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egyesületünkben minden játékosunk bajai, saját nevelésű sportoló. A felnőtt csapaton kívül még hat korosztályban versenyeznek játékosaink, közülük többen az országos döntőkig is eljutnak.

A 2013-14-es szezonban a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által kiírt bajnokságon felül még a Szerb Vajdasági Bajnokságban is szerepel három csapatunk. Egyesületünk fő célja a minőségi utánpótlás bázis erősítése. Saját erőforrásokra támaszkodva, a korosztályok piramis rendszerű egymásra építése. Feladatunk minél több korosztályos válogatott és NB I-es játékos kinevelése. A képzés csúcsa az NB I-es felnőtt csapat, ahová szeretnénk minél több fiatal játékost beépíteni. Szerencsére folyamatosan nőnek ki olyan játékosok, akik helyet követelnek a felnőttek között.

Elnökségünk kilenc főből áll. Feladatuk: a nyugodt munkához szükséges feltételek megteremtése. Az elnökség tagjai közül többen sikeres játékos pályafutást is magukénak tudhatnak. A cél egyértelmű: elnökségi tagok, edzők azon fáradozunk, hogy a jelenlegi játékosaink hozzánk hasonlóan szép emlékekkel gondolhassanak majd egyszer a kosárpályán eltöltött évekre.

Ezzel az oldallal szeretnénk naprakész információkkal szolgálni a szurkolóinknak és mindazoknak, akik érdeklődnek egyesületünk eredményei iránt.

Az egyesület programja, mérkőzéseink időpontjai, helyszínei is mind megtalálhatók lesznek honlapunkon. Azt szeretnénk, hogy minél több szurkoló, és szülő látogasson ki mérkőzéseinkre! HAJRÁ BÁCSKA!!!!

Üdvözlettel: Hosszú István, a Bajai Bácska elnöke