Vezetőink, edzőink

2020.09.24. 1:43:48

Újra indul a kosárlabda

2020/2021-es kosárlabda szezon

Augusztus 03-án elkezdte a felkészülést a felnőtt csapatunk is. Az utánpótlás csapataink pedig változó időpontokkal kezdték meg a felkészülést a nyár utolsó hónapjában a bajnoki fordulók kezdésétől függően.

Sajnos a felnőtt bajnokság kezdetét illetőleg még nincs végleges döntés a bizonytalanság e területen is érződik. Természetesen a lebonyolítás lehetőségéről sincs információnk még. Mi nagyon reméljük, hogy a kialakult helyzet ellenére letudjuk játszani a bajnokságot.

Nagy elánnal kezdte a felnőtt keret a felkészülést, hiszen szeretnénk megismételni vagy túlszárnyalni az előző bajnokság (félbe szakadt) jó szereplését.

A játékos keretben történt egy–két változás.

Akik távoztak: Kővágó Laska Márk ( befejezte a kosárlabdát, a civil életben képzeli el a jövőjét.) Bor Sándor és Kollár Bence (továbbtanulás miatt igazol más csapathoz).

Az előző bajnokságban szereplő társaság többi tagja az egyesületünknél maradt, itt folytatja a játékot.

A fiatalok közül felkerült néhány játékos a keretbe, Weiner Martin, Szatmári Szabolcs, Szamosvári Márk, Berta Máté, ők együtt készülnek a felnőttekkel.

A tavalyi szezonban a bajaiak, Baja város szurkolói voltak jelen legnagyobb létszámában a B csoportos kosárlabda mérkőzésen az egész országban. Ezúton is köszönjük!!! Nagyon bízunk abban, hogy a szurkolóink a 2020/2021-es bajnoki évadban is ott lehetnek majd a mérkőzéseken, hogy hatodik játékosként bíztassák a csapatot. Mi pedig igyekszünk kiszolgálni az odaadó, harcias, alázatos játékunkkal Önöket.

Az utánpótlás csapataink is korosztályokat léptek:

A legkisebbeket (2012-2013 korosztály) továbbra is Bátori Magdi néni tanítja, az U11-es korosztályt (2010-2011) Radnótiné Hofmann Petra, az U12-eseket (2009-2010) Németh Attila páros edzi és koordinálja.

Hosszú idő után a serdülő korosztályban 2 csapatot is tudunk szerepeltetni a bajnokságban. A 2008-as születésűeket Szabó Norbi, míg a 2007-eseket Radnóti Miklós irányítja tovább.

Az U16, U18 és U20 korúakat Szabó Attila és Cservék Csaba terelgeti a minél jobb szereplés felé.

Bízunk abban, hogy e szép sportág tovább erősödik a nem túl kedvező külső hatások ellenére a városunkban is, de természetesen az egészség a legfontosabb! Mindenkinek jó egészséget és sikeres szezont kívánunk!